Chocolate chip disaster | AmandaLand

AmandaLand

Annons

Chocolate chip disaster

Kaffe på! Svärmor och hennes mamma kommer hit på kaffe och för att titta på vårat hus. Jag skulle försöka imponera lite och bakade Chocolate chip cookies med apelsin men det blev bara Chocolate chip disaster… Alla som bakat sådana vet väl att de flyter ut men mina tog nog priset av alla fula kakor som gjorts… Oh well, smeten var åtminstone god!

20140131_122555

UPDATE: Yes! Lägger man upp kakorna på ett fat och dessutom förbereder sina gäster på att de kan komma att smaka skit så går de hem trots allt (de var faktiskt inte så äckliga, heller). Nu blev detta en damig kaffe- och kakablogg, kände jag. Bäst att streama lite Kardashian-tv så att jag känner mig ung igen.

20140219_112002

 
Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats